x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Skånsom tandbehandling i trygge rammer

Hos Tandlægerne Spentrup er det utroligt vigtigt at netop du bliver behandlet på den mest optimale måde. Derfor er det naturligt for os, at tilbyde dig et dedikeret behandlerteam.

Vores behandlerteam består af en tandlæge, en tandplejer og en klinikassistent. Du vil derfor ofte møde mere end én person hos Tandlægerne Spentrup. Sammen med dig ligger laver vi et skræddersyet behandlingsforløb, hvor tandlægen, tandplejeren og klinikassistenten tager sig af det, de er bedst og uddannet til.

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Mød vores behandlerteam
Tryghed og professionalisme
Læs mere om tandlægeskræk
penge
Få finanseret din behandling
Læs mere om Xpres lån
Tandplejer og tandlæge
som det perfekte team

Tidligere var det tandlægen, der altid udførte alle typer behandlinger, også tandrensninger og paradentose behandling. Sådan er det ikke længere. Tandplejere er en naturlig del af en moderne tandklinik i dag. Det skyldes, at tandplejere har en række spidskompetencer, som er en stor fordel for dig som patient. Tandplejerne er nemlig bedre uddannede end tandlægerne, i forhold til forebyggelse af tandproblemer og i forhold til parodontose. I forhold til at udføre regelmæssige eftersyn hvor vi ser efter huller, betændelsestilstande, slimhindeforandringer osv, er tandplejeren ligeså kompetent som tandlægen.

 

Tilpasset behandlingsplan

Formålet er at tilbyde den mest optimale løsning i forhold til den enkeltes ønsker og formåen. Vi tilbyder vores patienter den bedste tandbehandling til en konkurrencedygtig pris. Vi går aldrig på kompromis med fagligheden og kan løse alle opgaver. For os er det vigtigt, at alle føler sig velkommen og kan mærke det gode arbejdsmiljø, som vi har på klinikken. Vi har nyeste udstyr pakket ind i hyggelige rammer.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Du kan ringe til os på:
Faglig koordinator Søren Zedlitz Mikkelsen

Søren Zedlitz Mikkelsen fungerer som faglig koordinator hos Tandlægerne Spentrup. Søren er på klinikken 1-2 gange om ugen, hvor han gennemgår behandlingsplaner, sikrer at man kommer ind til den behandler der er bedst til specifikke opgaver, koordinerer behandlermøder og sørger for, at alle er up to date med sidste nye materialer og teknikker. Søren har en særlig interesse indenfor bidfunktion, genopbygning af slidte tandsæt, erstatning af manglende tænder og kosmetisk tandbehandling. Søren er medejer af TandlægeCentret Vestertorv i Randers og Tandlægerne Spentrup. Ud over det kliniske arbejde og rollen for faglig koordinator, holder Søren selv kurser for andre tandlæger i hele landet. Søren holder kurser indenfor plastbehandling, revner i tænderne, behandlingsplanlægning med digitale teknikker herunder smiledesigns og kosmetisk tandbehandling.

Lider du af tandlægeskræk?
- slip af med det hos os
Læs mere
briller
Ny
Patient?
- du kan kontakte os lige her
Læs mere
24
Nuværende
patient?
- ring på 86 47 76 77
Kontakt os
Finansier din behandling
- med Sparxpress, klik og læs mere
Læs mere