x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Rekonstruktion af tænder

– specialiseret og smertefri behandling

Er du begyndt at tygge dårligt, ønsker at erstatte manglende tænder eller er du simpelt flov over at vise dine tænder? Et ukomplet eller uskønt tandsæt kan nedsætte livskvaliteten markant og hos Tandlægerne Spentrup har vi hjulpet mange patienter videre med et genskabe tænder, tandkød og knogler til den oprindelige tilstand ved både større og mindre rekonstruktioner.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med rekonstruktion
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Digitalt smiledesign og forberedelse på gibs eller 3D-printede modeller
  • Udførsel af behandlingssceancer
  • Løbende kontrol indtil alt føles og ser ud som det skal

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Rekonstruktion af tænder, tandkød og knogle

Her på klinikken er vi højt uddannede i at lave grundige behandlingsplaner, der omfatter sundt tandkød, tænder og knogle. Det er hér, det hele starter. Evt. caries, paradentose og betændelsestilstande skal behandles og være under kontrol, ellers er grundlaget for fremtidig behandling ikke på plads. En vigtig faktor er, at det nye bid konstrueres, så det føles godt, og samtidig resulterer i en langtidsholdbar løsning. Er kæbeled, tyggemuskler og tænder ikke i balance, opstår der problemer, der efterfølgende kan være svære at rette op på.

Æstetik – når du vælger at få ordnet dine tænder, skal resultatet også være flot og naturligt. Læs evt. mere under afsnittet ”Kosmetisk tandbehandling”.

De bedste materialer – uanset hvad din behandlingsplan indebærer, kan du være helt sikker på, at vi kun anvender de bedste materialer og de mest moderne teknikker.

Vores erfarne behandlerteam er specialister i gennemførte behandlingsplaner, så både behandlingsforløb og din tryghed tages seriøst. Alle fortjener et pænt og funktionelt og hos Tandlægerne Spentrup er du i sikre hænder både før, under og efter dit forløb.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere