x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Rekonstruktion af tænder

– specialiseret og smertefri behandling

Oplever du udfordringer med at tygge maden, manglende tænder eller er du måske lidt flov over dit smil? Vi forstår, at et ufuldstændigt eller kosmetisk generet tandsæt kan påvirke din livskvalitet.

Vores erfarne tandlæger har hjulpet talrige patienter med vellykkede rekonstruktioner, der omfatter både mindre og større områder. Vi arbejder med omhu for at genskabe ikke kun tænder, men også tandkød og knogler til deres oprindelige tilstand. Resultatet er ikke kun et smukt smil, men også forbedret funktion og komfort.

Giv dit smil den opmærksomhed, det fortjener! Kontakt os i dag for en konsultation, og lad os sammen skabe et smukt og sundt tandsæt, der øger din selvtillid og livsglæde.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med rekonstruktion
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Digitalt smiledesign og forberedelse på gibs eller 3D-printede modeller
  • Udførsel af behandlingssceancer
  • Løbende kontrol indtil alt føles og ser ud som det skal

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
hjerte
Dedikeret behandlerteam

Tandkonstruktion med fokus på helheden

Vi er højt uddannede til at lave grundige behandlingsplaner, der omfatter sundt tandkød, tænder og knogler. Dette danner fundamentet for enhver rekonstruktion. Eventuelle problemer som caries, parodentose og betændelsestilstande skal behandles og holdes under kontrol, da dette er afgørende for at sikre en solid basis for fremtidig behandling.

En essentiel faktor er at sikre, at det nye bid føles behageligt, samtidig med at det er en langvarig og holdbar løsning. Ubalance mellem kæbeled, tyggemuskler og tænder kan føre til fremtidige komplikationer, som kan være vanskelige at rette op på.

 

Æstetik og kosmetisk tandbehandling

Når du vælger at få dine tænder behandlet, er det afgørende, at resultatet ikke kun er funktionelt, men også æstetisk tilfredsstillende. Du kan læse mere under afsnittet kosmetisk tandbehandling.

Tand
Plastfyldning
Læs mere
Tand
Kosmetisk tandbehandling
Læs mere
Tand
Tandkrone
Læs mere

Kvalitetsmaterialer og moderne teknikker

Uanset arten af din behandlingsplan kan du være fuldstændig tryg ved, at vi kun anvender de bedste materialer og de mest moderne teknikker.

 

Erfarne specialister

Vores erfarne behandlerteam er specialister i gennemførte behandlingsplaner, hvor både behandlingsforløbet og din komfort prioriteres højt. Alle fortjener smukke og velfungerende tænder, og hos os er du i trygge hænder før, under og efter dit behandlingsforløb.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere