x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Fastsiddende tandprotese

– få optimal tyggefunktion med tandprotese

Mange mennesker oplever betydelige gener ved både hel- og delproteser. Dette er imidlertid ikke nødvendigt, og ved hjælp af moderne teknologi kan vi skabe velfungerende, stabile og æstetisk smukke proteser uden generende, synlige bøjler.

 

Forskellige typer tandproteser tilgængelige

Vi tilbyder et udvalg af tandproteser, herunder aftagelige helproteser og fastsiddende proteser – begge designet til at minimere enhver form for gene. Kontakt klinikken på tlf. 86 47 76 77 og få professionel hjælp til at genoprette et stærkt og flot bid.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med fastsiddende protese
  • Gennemgang af behandlingsplan
  • Isætning af implantater og/eller klargøring af tænder til tryklåse
  • Fremstilling af aftagelig bro/protese inkl tryklåse
  • Montage af tryklåse på implantater/tænder samt den aftagelige bro/protese

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
hjerte
Dedikeret behandlerteam

Vil du undgå løse helproteser?

Mange af vores patienter, der bruger helproteser, oplever betydelige udfordringer med at tygge de fødevarer, de ønsker. Hvis tænderne er fjernt i en tidlig alder, har mange vænnet sig til de begrænsninger, som deres løse protese medfører. Men nogle oplever senere i livet en frustration over, ikke at kunne tygge de fødevarer, de gerne vil. Derudover frygter mange protesebærere, at protesen ikke er stabil under samtaler eller måltider, hvilket tydeligt påvirker deres livskvalitet.

Vi tilbyder løsninger som gør løse proteser til fastsiddende ved hjælp af implantater, hvilket giver dig:

  • Forbedret tyggefunktion: Implantater forstærker din tyggefunktion betydeligt, hvilket muliggør nydelsen af en bredere vifte af fødevarer.
  • Fremme af sund livsstil: Den forbedrede tyggefunktion giver dig mulighed for at føre en sundere livsstil.
  • Generelt helbred: Forbedret tyggefunktion kan bidrage til at forbedre dit generelle helbred.
  • Højere livskvalitet: Den resulterende bedre tyggefunktion og sundere livsstil kan føre til en højere livskvalitet.

 

Ved at placere implantater under en løs protese kan den fastgøres ved hjælp af tryklåse, der gør det muligt at klikke protesen fast på plads. Dette resulterer i en mere stabil og komfortabel protese, der fungerer som en aftagelig bro og giver dig større frihed og selvtillid.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
I overkæben
Her kræves 4 implantater for at få protesen til at sidde fast. Udover at den sidder godt fast, kan man også fjerne den generende ganeplade på protesen, og resultatet kan sammenlignes med en aftagelig bro.
I underkæben
Her er det i langt de fleste tilfælde nok med 2 implantater – læs evt. mere under vores afsnit om implantatbehandling
Proteser uden synlige, generende bøjler
Hvis du mangler tænder, men har nogle velfungerende tænder tilbage, kan en delprotese med usynlige og stærke tryklåse være noget for dig. Den traditionelle, “gammeldags” type delprotese har synlige bøjler, der griber fast omkring de tilbageværende tænder, og på denne måde fastholder protesen. Ulempen er klart, at bøjlerne er kosmetisk skæmmende, og at de ofte skal efterjusteres, da de med tiden bliver slappe. Vi kan i dag, med moderne teknikker, lave proteserne langt bedre og flottere, og det kan bedre betegnes som en aftagelig bro end en delprotese.
Tryklåsprotese/attachment protese
Hvis der laves flotte og fastsiddende kroner på nogle af de tilbageværende tænder, kan man skjule stærke tryklåse på bagsiden af kronerne. Herved kan delprotesen/den aftagelige bro klikkes på plads, og der opnås et meget naturtro udseende uden synlige metalbøjler. Derudover vil den sidde rigtig godt fast, og give en overlegen tyggekomfort, sammenlignet med en traditionel delprotese.
Teleskopbro/konus konstruktion
Princippet er også her, at man laver tynde kroner på de tilbageværende tænder, der så passer helt præcist ind i en slags hætte i den aftagelige bro. Resultatet af dette er en fastsiddende og rigtig flot aftagelig bro, der samtidig er meget nem at renholde. Hvis du eksempelvis har paradentoseproblemer, kan en teleskopbro måske være den rigtige løsning for dig. Tal med din tandlæge om muligheden for denne løsning.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere