x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Tandkirurgi

– smertefri kirurgi hos specialtandlæge

Hos Tandlægerne Spentrup udfører vi mange typer kirurgiske indgreb, og vores team bestående af erfarne tandlæger og tandplejere er højt uddannede i denne disciplin.
Vi er omhyggelige, når vi lægger bedøvelse, og går meget op i, at alt skal udføres smertefrit. Det behøver ikke gøre ondt at gå til tandlægen, og det står vi gerne til ansvar for.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandkirurgi
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Grundig lokalbedøvelse og steril opdækning
  • Udførsel af kirurgisk indgreb
  • Kontrol og fjernelse af evt. suturer

 

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Tandkirurgi i Randers N

Et kirurgisk indgreb vil typisk omfatte fjernelse af en rod eller en tand som ikke er frembrudt fuldstændigt og dermed skaber smerter eller gener for de omkringliggende tænder. Visdomstænder er et godt eksempel på dette og et af de kirurgiske indgreb vi udfører oftest.

Knogleopbygning sammen med implantatbehandling
Ved fjernelse af en eller flere tænder forsvinder knoglen hurtigt. Hvis der efterfølgende skal laves en implantatbehandling, er der ikke altid knogle nok til dette – i dette tilfælde er vi i stand til at opbygge ny knogle, ved at bruge en blanding af din egen og kunstig knogle.7

Paradentosekirurgi
Hvis dine tænder er ramt af paradentose, kan en operation nogle gange være nødvendigt for at få sygdommen under kontrol.

Retrograd rodbehandling
Hvis en rodbehandling er fejlet, og ikke kan gøres bedre ved at lave en ny rodbehandling, laves en såkaldt retrograd rodfyldning, hvilket betyder, at man laver et lille kirurgisk indgreb, hvor rodspidsen og betændelsen fjernes, hvorefter der laves en lille fyldning på selve rodspidsen.

Fjernelse af visdomstænder
Vi har hos Tandlægerne Spentrup stor erfaring i fjernelse af visdomstænder. Hvis en visdomstand gentagne gange har givet problemer, eller hvis den ligger således, at risikoen for skade på nabotanden er stor, anbefaler vi oftest at få den fjernet.

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere