x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Klinikken holder lukket fredag i uge 42 og 43
Luk besked

Ny patient hos Tandlægerne Spentrup

Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup. Vi klarer det praktiske for dig i forhold til indhentning af tidligere journal og røntgenbilleder, så overgangen bliver så smidig som muligt.

Skift til Tandlægerne Spentrup

Vi står klar til at byde dig velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup. Udfyld nedenstående formular eller ring til os på tlf. 86 47 76 77.

 

Det er nemt at skifte tandlæge til os – vi sørger naturligvis for, at indhente din journal og alt det andet praktiske der kan være, så skiftet bliver så nemt som muligt

Grundet den nye lovgivning og personfølsomme data (GDPR), indeholder formularen det vigtigste. Det er vigtigt for os at starte forløbet op med dig, så godt som muligt. Derfor kan du forvente vi i den første kontakt med dig, vil spørge ind til ydereligere oplysninger, som f.eks. dine ønsker for dit smil, dit generelle helbred osv.

Praktisk info
  • Hvis du er meget nervøs for at komme til tandlæge, vil vi gerne vide det på forhånd, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi har hjulpet mange af med deres angst for at gå til tandlæge.
  • Husk dit sygesikringsbevis
  • Fri parkering på egen p-plads
  • Husk at oplyse hvis du har medicinkort eller får andre tilskud fra kommunen, f.eks hvis du er på kontanthjælp.

 

Tillid bygger på gensidig respekt, og med den baggrund beder vi om følgende:

  • Kom i god tid. Vi har et stort imødekommende venteværelse med gratis vand, kaffe og the samt et bredt udvalg af blade og magasiner.
  • Prioriter dine tider hos os højt. Skulle det blive nødvendigt at melde afbud, skal det ske mindst 2 dage før din tid. Ved akut opstået sygdom dog senest kl 8.00 samme morgen. Alle afbud skal ske over telefon på 70 404 587.
  • Ved udeblivelser eller for sent afbud opkræves udeblivelsesgebyr.
  • Der er kontant afregning efter endt behandling. Vi modtager alle korttyper.
Opbygning af tillid

Men opbygning af den tillid, som er vigtig for begge parter, kommer ikke af sig selv.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at opbygge denne tillid, og vil her fortælle lidt om, hvad du kan forvente hos os. Er du bange eller nervøs for at komme til tandlæge, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Tidligere var tandlægen en autoritet, hvor der ikke var plads til spørgsmål eller forklaring undervejs. Sådan er vi ikke! Det er meget vigtigt for os, at du er glad for at få plejet dine tænder hos Tandlægerne Spentrup. Både i forhold til den behandling du får udført, men også at du oplever en god og personlig service.

Hos Tandlægerne Spentrup vil vi inddrage dig i planlægning og behandling mest muligt, eller så meget som du ønsker det. Det er vigtigt med dialog, og at du oplever gennemsigtighed i behandlingsforløbet. Vi har avanceret udstyr, der kan hjælpe dig med at forstå behandlingsplanen, som digitalt røntgenudstyr og små kameraer der tager fotos af dine tænder. Når vi er blevet enige om en behandlingsplan sammen med dig, vil vi altid lave et prisoverslag, som du kan få udleveret, hvis du ønsker det. Selve behandlingen vil vi udføre smertefrit med moderne bedøvelsesteknikker. Din tandlæge og tandplejer vil forklare mere om den behandling, du har brug for, inden vi går igang.

Det er afgørende for et godt samarbejde, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. Derfor må du endelig stille alle de spørgsmål, du måtte komme på undervejs.