x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Regelmæssig tandeftersyn

– tilpasset eftersyn efter dit behov

Som patient hos Tandlægerne Spentrup bliver du indkaldt til regelmæssige tandeftersyn, som planlægges ud fra dine konkrete behov. Har du således ikke nuværende problemer eller tendenser til begyndende sygdom i tænder eller tandkød, så vil du typisk blive indkaldt til tandeftersyn én gang årligt.
Har du derimod synlige problemer og/eller sygdom i tænder og tandkød, så vil du typisk blive indkaldt til eftersyn hver 3-6 måned.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandeftersyn
  • Grundig undersøgelse af tænder, tandkød, slimhinder og bidfunktion
  • Snak om behandlingsmuligheder og info om forløb
  • Prisoverslag
  • Smertefri behandling af det der evt. skal laves – og i det tempo du kan være med til
Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Regelmæssige tandeftersyn

Ved almindelige tandeftersyn vurderer vi nødvendigheden af røntgenbilleder som supplement til undersøgelsen og den fremadrettede behandling. Udelukkende med henblik på at begrænse eventuelle problemstillinger og sygdom, som netop er hele essensen af et tandeftersyn. Altså hvorvidt der er huller i tænderne, sygdom i knoglen, om niveauet af knogle er normalt eller øvrige forandringer sammenlignet med tidligere røntgenbilleder fra tidligere tandeftersyn.

Kontakt Tandlægerne Spentrup på tlf. 86 47 76 77 og hør nærmere om, hvordan vi kan tilbyde og tilpasse en behandling, som sikrer dig det bedst mulige resultat. Når tilstanden i tænder og tandkød er normaliseret, tilpasses de regelmæssige eftersyn efter behov og vil typisk trappes ned til halv- eller helårlige indkaldelser. Vi opdeler vores patienter i grøn, gul eller rød kategori efter hvert eftersyn, og din næste indkaldelse til tandeftersyn afhænger af den kategori du tilhører.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
Pris for tandeftersyn

Tandeftersyn hos tandlægen er underlagt sygesikringen, og koster derfor det samme hos alle tandlæger i hele Danmark. Generelt forhandles priser på tandeftersyn, tandrensninger, røntgenbilleder mm. årligt mellem Tandlægeforeningen og regionerne.

Er du interesseret i et tandeftersyn, så er du velkommen til at udfylde dine informationer her, hvorefter du vil blive indkaldt til eftersyn, eller du kan booke en tid ved at kontakte os på tlf. 86 47 76 77. Hos Tandlægerne Spentrup er det både vores tandplejere og tandlæger som udfører tandeftersyn, og du er garanteret en grundig og nænsom undersøgelse uanset om du er ny patient eller nuværende patient hos Tandlægerne Spentrup. Vi tilbyder trygge og smertefri behandlingsforløb med fokus på den gode kommunikation – alt sammen i en god atmosfære med højt fagligt niveau.

Ved hvert tandeftersyn vurderer vi behovet for udarbejdelse af en behandlingsplan. Det vil typisk være tilfældet, hvis du ikke har været ved tandlægen i en årrække eller hvis du på grund af sygdom eller øvrige komplikationer har et behandlingsbehov ud over det sædvanlige.

Ved mere omfattende behandlingsplaner kan der være behov for røntgen- og/eller panoramabilleder (som viser alle tænderne) end hvad der er tilfældet ved et almindeligt tandeftersyn. Efter behov kan behandlingsplaner også omfatte fotos samt gipsmodeller af dine tænder, så vi kan vise dig mulighederne for sunde og kosmetisk pæne tænder inden behandlingen går i gang.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere