x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Regelmæssigt tandeftersyn

– tilpasset dine individuelle behov

Som patient hos os bliver du indkaldt til regelmæssige tandeftersyn, som planlægges ud fra dine konkrete behov. Hvis du ikke oplever aktuelle problemer eller tidlige tegn på sygdom i tænder eller tandkød, vil du normalt blive indkaldt til en årlig tandkontrol. Hvis du derimod har synlige problemer eller lider af sygdomme i tænder eller tandkød, vil du typisk blive indkaldt til tandkontrol hver 3-6 måned.

Vores mål er at sikre, at dit indkald er præcis tilpasset dine individuelle behov, og vi tilbyder hyppigere kontrol, hvis det er nødvendigt for din tandsundhed.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandeftersyn
  • Grundig undersøgelse af tænder, tandkød, slimhinder og bidfunktion
  • Snak om behandlingsmuligheder og info om forløb
  • Prisoverslag
  • Smertefri behandling af det der evt. skal laves – og i det tempo du kan være med til
Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
hjerte
Dedikeret behandlerteam

Hvad indebærer et regelmæssigt eftersyn?

Ved vores almindelige tandeftersyn vurderer vi nødvendigheden af røntgenbilleder som supplement til undersøgelsen og den fremadrettede behandling. Dette er afgørende for at forebygge eventuelle tandproblemer og sygdomme, hvilket er kernen i ethvert tandeftersyn. Vi evaluerer om der er huller i tænderne, tegn på knogleproblemer eller andre ændringer i forhold til tidligere røntgenbilleder fra tidligere tandeftersyn.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan tilbyde og tilpasse en behandling, der sikrer de bedst mulige resultater, er du velkommen til at kontakte Tandlægerne Spentrup på telefon 86 47 76 77. Når tilstanden i dine tænder og dit tandkød er blevet normaliseret, vil vi tilpasse hyppigheden af dine regelmæssige eftersyn efter dine individuelle behov. Disse eftersyn vil typisk trappes ned til halvårlige eller årlige besøg.

Efter hvert tandeftersyn inddeler vi vores patienter i grøn, gul eller rød kategori, og din næste indkaldelse afhænger af den kategori, du tilhører.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 16:00
Telefon: 07:45 - 15:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
Pris for tandeftersyn

Tandeftersyn er reguleret af sygesikringen og koster derfor det samme hos alle tandlæger i hele Danmark. Priser for tandeftersyn, tandrensninger, røntgenbilleder og lignende aftales generelt årligt mellem Tandlægeforeningen og regionerne.

Hvis du ønsker et tandeftersyn, er du velkommen til at indsende dine oplysninger her, og du vil derefter blive indkaldt til eftersyn. Alternativt kan du booke en tid ved at kontakte os på telefon 86 47 76 77. Hos Tandlægerne Spentrup udføres tandeftersyn af både vores tandplejere og tandlæger. Uanset om du er en ny eller eksisterende patient hos os, kan du forvente en omhyggelig og skånsom undersøgelse. Vi tilbyder trygge og smertefrie behandlingsforløb med fokus på effektiv kommunikation alt sammen i en venlig atmosfære med højt fagligt niveau.

Behov for en behandlingsplan?

Ved hver tandeftersyn vurderer vi behovet for udarbejdelse af en behandlingsplan. Dette kan typisk være tilfældet, hvis du ikke har besøgt tandlægen i en årrække eller hvis du har et behandlingsbehov ud over det sædvanlige på grund af sygdom eller andre komplikationer.

I tilfælde af mere omfattende behandlingsplaner kan der være behov for røntgen- og/eller panoramabilleder (der viser alle tænderne) ud over det, der normalt udføres ved et almindeligt tandeftersyn. Afhængigt af behovet kan behandlingsplaner også omfatte fotos og gipsmodeller af dine tænder, så vi kan illustrere mulighederne for at opnå sunde og æstetisk pæne tænder, før behandlingen påbegyndes.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere