x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Kosmetisk tandbehandling

– for et flot og naturligt smil

Hos Tandlægerne Spentrup ved vi, hvordan skæve tænder, overbid eller mellemrum mellem tænder kan påvirke ens lyst til at smile og hvordan det direkte kan påvirke ens hverdag. Hos os er du i gode hænder ved et erfarent behandlerteam, som ved hvad der skal til for at genskabe dit smil.

Smilet og øjnene er det første, man lægger mærke til hos en person. Og det er både ukompliceret og smertefrit at få et tandsæt som afspejler det, du fortjener. Book en forundersøgelse og få et overblik over dine muligheder.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med kosmetisk tandbehandling
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Digitalt smiledesign og forberedelse på gibs eller 3d printede modeller
  • udførsel af behandlingssceancer
  • Løbende kontrol indtil alt føles og ser ud som det skal

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Sunde tænder og pænt smil med kosmetisk tandbehandling

Hvis man ikke selv synes, man har et pæne tænder, vil det påvirke ens smil, og man vil prøve at skjule dette. Hvis man ikke er komfortabel med at smile med tænderne, kan man heller ikke smile naturligt med øjnene. Vi har mange års erfaring og succes med at give folk et smukt og naturligt smil. Et smil med både øjne og tænder udstråler selvtillid og imødekommenhed, to ting, der har stor betydning for, om andre mennesker synes om en, og om man får succes i livet.

Vi bruger ofte mange penge på ting, som vi finder smukke – eksempelvis tøj, smykker, boligindretning, design og kunst. Men i Danmark er der ikke tradition for at prioritere skønhed og æstetik så højt, når det kommer til os selv og vores smil. Det børe ikke være sådan, og mange af de patienter, vi har hjulpet til et nyt, flot smil, vidste slet ikke, at det var muligt at gøre noget, eller de har troet, at det ville være meget dyrere at gøre noget for igen at få et flot smil.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Hvad er kosmetisk tandbehandling?

På klinikken prioriterer vi højt, at dine tænder skal være sunde og velfungerende hele livet igennem, og dette undersøger vi, når du kommer til regelmæssige undersøgelser. Derudover er vi også højt uddannede i kosmetisk tandbehandling, som kan give dig det smil, du altid har drømt om. Mange forbinder kosmetisk tandbehandling med ”Hollywood-smil”, men sådan er det ikke her i Danmark.

Enkelte patienter ønsker meget hvide tænder, der sidder perfekt og ensartet. Langt de fleste ønsker dog et flot og naturligt smil, hvor andre mennesker ikke tænker over, at man har fået lavet en kosmetisk tandbehandling. Selvom dette kan være en svær opgave, er det samtidig den opgave, vi synes bedst om.

Efter en snak om mulighederne for at hjælpe dig med en kosmetisk tandbehandling, vil vi starte med en analyse af dit nuværende smil. Dette foregår ved hjælp af kliniske fotos, hvor vi analyserer dit ansigts symmetrier, størrelse/form/position/farve på dine nuværende tænder, dit bid og ikke mindst tandkød. Alle meget vigtige elementer, der har betydning for, at et smil bliver smukt, balanceret og naturligt. Herefter vil vi ofte ”prøve” det nye smil ved hjælp af midlertidig plast, der kan fjernes igen uden at gøre skade på tænderne. Vi har en holdning til, hvordan dit nye smil skal ende med at blive, men det er naturligvis din mening og tilfredshed, der er afgørende for, hvad behandlingen skal resultere i.

Er det nok med en tandblegning?

Ved udførelsen af selve behandlingen har vi altid fokus på at lave den så minimalt invasiv som muligt. En tandblegning eller skift af misfarvede fyldninger er for nogle nok, hvor der for andres vedkommende skal bygges op med plast eller porcelænsfacader for at opnå det ønskede resultat. Det starter altid med, at du taler med din tandlæge om dit smil, og fortæller, hvad du har af ønsker til et nyt smil. Nogle er flove over at vise og tale om sine tænder, også overfor tandlægen. Vi lytter til din historie og dine ønsker i al fortrolighed, og dømmer ikke nogen ud fra deres forhistorie. Vi vil i dialog hjælpe dig med at se muligheder fremfor begrænsninger. Herefter skal du gøre op med dig selv, om du vil prioritere et nyt smil og investere i alle de muligheder og glæder, det kan bringe dig – i konkurrence med andre ting, der forbindes med skønhed, eksempelvis tøj, kunst, biler, boligindretning.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere