x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Kosmetisk tandbehandling

– for et flot og naturligt smil

Vi ved hvordan skæve tænder, overbid eller mellemrum mellem tænder kan påvirke både selvtilliden og den daglige livskvalitet. Vores erfarne behandlerteam er her for at hjælpe dig med at genopbygge dit smil og dermed lysten til at smile.

Smilet er ofte det første, man bemærker ved en person, og det er både ukompliceret og smertefrit at opnå det smil, du fortjener. Du kan booke en forundersøgelse hos os for at få en oversigt over dine muligheder.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med kosmetisk tandbehandling
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Digitalt smiledesign og forberedelse på gips eller 3D printede modeller
  • Udførsel af behandlingssceancer
  • Løbende kontrol indtil alt føles og ser ud som det skal

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
hjerte
Dedikeret behandlerteam

Sunde tænder og pænt smil med kosmetisk tandbehandling

Selvtillid og velvære hænger tæt sammen med, hvordan vi føler os med vores smil. Hvis du ikke er tilfreds med udseendet af dine tænder, kan det have en negativ indvirkning på din smil og din generelle selvtillid. Et naturligt og strålende smil, der inkluderer både tænder og øjne, kan udstråle selvsikkerhed og venlighed, hvilket er afgørende for, hvordan andre opfatter os og vores succes i livet.

Ofte bruger vi mange ressourcer på at investere i ting, der opfattes som smukke, såsom tøj, smykker, indretning, kunst og design. Desværre har vi i Danmark ikke altid prioriteret æstetik og skønhed på samme måde, når det kommer til vores egne smil. Dette bør ikke være tilfældet, og mange af vores patienter har været overrasket over, at det er muligt at forvandle deres smil og har måske fejlagtigt troet, at det ville være en dyrere proces, end det faktisk er. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå det smukke smil, du fortjener, og opdage den skønhed, der kan komme fra et sundt og strålende smil.

 

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Hvad indebærer kosmetisk tandbehandling?

Vi lægger stor vægt på, at dine tænder skal være sunde og velfungerende gennem hele livet, hvilket vi nøje vurderer ved regelmæssige undersøgelser. Udover dette er vi også eksperter i kosmetisk tandpleje, som kan give dig det smil, du altid har drømt om. Kosmetisk tandpleje associeres ofte med det såkaldte “Hollywood-smil,” men det er ikke tilfældet her i Danmark.

Enkelte patienter ønsker strålende hvide tænder, der er perfekt justeret og ensartede. De fleste ønsker dog et smukt og naturligt smil, hvor det ikke er åbenlyst, at der er foretaget kosmetisk tandpleje. Selvom dette kan være en udfordrende opgave, er det netop denne form for opgave, vi finder mest tilfredsstillende.

Når vi har diskuteret mulighederne for en kosmetisk tandpleje med dig, begynder vi med en omfattende analyse af dit nuværende smil. Dette indebærer kliniske fotos, der gør det muligt for os at vurdere ansigtssymmetri, størrelse, form, position, farve på dine nuværende tænder, din bid og ikke mindst dit tandkød. Alle disse faktorer er afgørende for at opnå et smukt, afbalanceret og naturligt smil. Efterfølgende “afprøver” vi ofte det nye smil ved hjælp af midlertidige plastmaterialer, der kan fjernes uden at skade dine tænder. Selvom vi har en idé om, hvordan dit nye smil bør se ud, er det naturligvis din holdning og tilfredshed, der er afgørende for behandlingens resultat.

 

Er tandblegning tilstrækkeligt?

Vi stræber altid efter at lave en behandlingen så minimalt invasiv som muligt. For nogle patienter kan en simpel tandblegning eller udskiftning af misfarvede fyldninger være tilstrækkeligt, mens andre muligvis kræver opbygning med plast- eller porcelænsfacader for at opnå det ønskede resultat. Det hele begynder med en samtale med din tandlæge, hvor du deler dine ønsker for et nyt smil. Det er vigtigt at bemærke, at nogle kan føle sig generte over at diskutere deres tænder, selv med tandlægen. Vi lytter til dine ønsker og forhistorie med fuld fortrolighed og dømmer ikke ud fra din tidligere tandlægeerfaring. Vi er her for at hjælpe dig med at se muligheder frem for begrænsninger gennem en åben dialog. Derefter er det op til dig at beslutte, om du vil prioritere et nyt smil og investere i de glæder og muligheder, det kan bringe – på lige fod med andre skønhedsrelaterede udgifter, som tøj, kunst, biler og boligindretning.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere