x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Tandpleje til hele kronjylland

Klinikken er centralt beliggende mellem Randers, Hadsund, Hobro og Mariager. Med nem adgang til parkeringsmuligheder og busstop lige ved døren tilbyder vores moderne klinik en afslappet atmosfære og en høj grad af faglighed. Vi lægger vægt på grundige undersøgelser og en tæt dialog med vores patienter, så du kan stole på, at din tandbehandling udføres på den bedst mulige måde – præcis som du fortjener.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os

marker
Central beliggenhed og nem parkering
briller
Høj faglighed tilpasset dine behov
hjerte
Tid til dig og dine spørgsmål

Din lokale tandlæge

Vi har glæden af både faste og nye patienter fra områder i hele Østjylland, herunder Mariager, Hobro og Hadsund. Vi er stolte over, at vores patienter vælger at opsøge os som deres tandklinik, selvom det måske kræver en kort køretur. Vores klinik har sin beliggenhed på Stationsvej 17, 8981 Spentrup, hvilket gør os tilgængelige med kun 10 km til Randers og 15 km til Mariager.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 16:00
Telefon: 07:45 - 15:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Tandlæge Hobro, Mariager og Hadsund

Velkommen til Danmarks måske hyggeligste tandklinik, hvor vores erfarne tandlæger og tandplejere stræber efter at tilbyde dig den mest optimale løsning, skræddersyet til dine individuelle ønsker og behov. Vi har høje ambitioner og stræber efter at være blandt de bedste inden for vores felt. Vi investerer løbende i vores faglige udvikling ved at deltage i kurser, både internt og eksternt, for at være altid opdaterede med de nyeste teknikker og materialer.

Vi forstår, at mange har det svært ved at besøge tandlægen, og derfor gør vi vores bedste for at skabe en behagelig oplevelse hos os. Som en tandklinik med høj faglig stolthed er det vigtigt for os, at du føler dig tryg – både før, under og efter behandlingen.

Hos Tandlægerne Spentrup prioriterer vi samarbejdet på tværs af faggrupper, hvilket giver dig som patient en endnu bedre kvalitet og service. Fra vores første kontakt i telefonen til modtagelsen i receptionen, fra du tager plads i tandlægestolen til det øjeblik, du siger på gensyn i receptionen, vil du som patient altid være i centrum. Vi glæder os til at byde dig velkommen og tage hånd om dit smil med dedikation og professionalisme.

Vi sætter en ære i at tilbyde hurtige tider til både nuværende og nye patienter, fordi vi forstår vigtigheden af at håndtere tandproblemer med det samme. Der er åbent for patienttilgang og vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

TANDLÆGESKRÆK?
Slip af med din
tandlægeskræk hos
Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
PRISOVERSIGT
Du bliver tilbudt den optimale løsning der samtidig passer til dit budget.
Læs mere
FINANSIERING
Vi tilbyder sammen med SPARXPRES en attraktiv finansiering.
Læs mere
VORES TRE NØGLEORD
Vi arbejder med de tre nøgleord; kvalitet, tryghed og professionalisme.
Læs mere