x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Tandpleje til hele kronjylland

Tandlægerne Spentrup er centralt placeret mellem Randers, Hadsund, Hobro og Mariager. Her er der p-pladser samt busstop ganske få meter fra døren, så du får nem adgang til en moderne klinik med en god og uhøjtidelig stemning samt høj faglighed.

Vi prioriterer grundig undersøgelse og god dialog med patienten, så din tandbehandling udføres korrekt – præcis som du fortjener!

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Din lokale tandlæge

Hos Tandlægerne Spentrup har vi flere faste og nytilkomne patienter fra store dele af Østjylland, og især Mariager, Hobro og Hadsund, og er stolte af, at vores patienter prioriterer at gå til tandlæge hos os, trods en lille køretur. Med adresse på Stationsvej 17, 8981 Spentrup, så ligger tandklinikken også kun 10 km fra Randers og 15 km fra Mariager.

 

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 16:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Tandlæge Hobro, Mariager og Hadsund

Vores erfarne tandlæger og tandplejer tilbyder dig den mest optimale løsning i forhold til netop dine ønsker og formåen. Hos Tandlægerne Spentrup, har vi høje ambitioner og vi vil være de blandt de bedste inden for vores felt. Vi er ofte på kurser både internt og eksternt, så vi er altid er holdt ajour med sidste nye teknikker og materialer. Vi har respekt for, at mange har det svært ved at komme til tandlæge, og vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse hos os. Som tandklinik med høj faglig stolthed, er det vigtigt at du føler dig tryg – både før, under og efter forløbet.

Hos Tandlægerne Spentrup samarbejder vi på tværs af faggrupper, hvilket du som patient kun vil opleve som en bedre kvalitet og service. Som patient hos Tandlægerne Spentrup vil du være i centrum fra vores første kontakt i telefonen, til vi modtager dig i receptionen, til du tager plads i tandlægestolen og til sidst siger på gensyn i receptionen.

For hele tiden at kunne følge med udviklingen og tilbyde hurtige tider til vores nuværende og nye patienter, herunder også de patienter som kommer fra Randers, Hobro, Hadsund og Mariager går vi i gang med udbygning i maj 2017.

Vi får mere plads til vores patienter og vores personale. Derudover vil I opleve endnu mere moderne udstyr som vi nu får plads til. Alt dette for at du som patient skal få en bedre behandling hos Tandlægerne Spentrup. Vi har åbent for patienttilgang og glæder os til at byde dig velkommen.

TANDLÆGESKRÆK?
Slip af med din
tandlægeskræk hos
Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
PRISOVERSIGT
Du bliver tilbudt den optimale løsning der samtidig passer til dit budget.
Læs mere
FINANSIERING
Vi tilbyder sammen med SPARXPRES en attraktiv finansiering.
Læs mere
VORES TRE NØGLEORD
Vi arbejder med de tre nøgleord; kvalitet, tryghed og professionalisme.
Læs mere