x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Fastsiddende tandbro

– erstatning af tænder uden gener og smerte

En bro kan være den bedste måde at erstatte en eller flere manglende tænder på. Vi har stor erfaring i alle typer brobehandling, og anvender kun de bedste materialer og de mest moderne teknikker til behandlingen.
Vi holder os opdaterede med den nyeste teknologi og materialeudvikling, og kan således tilbyde brobehandling til en konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandbro
  • Gennemgang af behandlingsplan
  • Bedøvelse
  • Justering af tænder der skal bære broen
  • Aftryk og midlertidig plastbro
  • Fremstilling på laboratorium
  • Påsætning af endelig bro (2-3 uger)

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Hvad er en tandbro?

En bro er en fastsiddende erstatning for en eller flere tænder, og kan beskrives som en slags sammenhængende kroner, der ligner og fungerer ligesom naturlige tænder. På de tænder, der skal være bropiller, slibes lidt af overfladen – altså på den foran og bagved den tand, der mangler. Hvis tænderne i forvejen er svækkede af fyldninger eller er rodbehandlede, anbefaler vi som regel en bro, der kræver, at der slibes lidt af tanden. Hvis tænderne på begge sider af den manglende tand derimod er intakte, er et implantat ofte den bedste løsning.

Man siger, en bro er på 3 led, hvis det kun er én tand, der skal erstattes. Et led for hver bropille, og et broled, der erstatter den manglende tand. Man kan erstatte mange tænder med en bro – helt op til en fuldbro, der involverer alle tænderne i over- eller underkæben. Denne løsning vælges oftest hvis tænderne er svækkede af paradentose, hvor tænderne ved en fuldbroløsning stabiliseres.

Hos Tandlægerne Spentrup får du en samlet pris på hele behandlingen, inklusiv en flot og velfungerende midlertidig plastbro samt cementering af den færdige bro – i modsætning til mange af de billige tandklinikker i Danmark og udlandet, hvor prisen ofte viser sig ikke at være så billig i sidste ende.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Anvendte materialer til tandbro
Broes fremstilles traditionelt med et metaleskelet med porcelæn udenpå. Dette kaldes en metalkeramisk bro, der fuldstændigt ligner naturlige tænder. Der kan forekomme nuanceforskelle ved overgangen mellem broens kant og den naturlige del af tanden på bropillerne, men dette kan oftest skjules under tandkødskanten.

Alle vores tandlæger er veluddannede i de sidste nyt materialer og teknikker, herunder moderne computer teknologi, der gør det muligt at fremstille flotte og stærke broer uden metal, og som giver et endnu flottere slutresultat. Broer uden et metalskelet kaldes helkeramiske broer.
Alternativ tandbro
Hvis du kun skal have erstattet en enkelt tand, kan vi i nogle tilfælde lave en direkte fremstillet bro til dig – altså uden, den skal forbi et dentallaboratorie. Dette kan gøres ved hjælp af et materiale kaldet Everstick. Man anvender primært Everstick til erstatning af de små kindtænder og fortænder, hvor belastningen ikke er så stor.

Sammen med plast kan man anvende Everstick, der er en fiberforstærkning, til at lime en ny tand direkte på nabotænderne. Resultatet er rigtig flot, dog er holdbarheden en anelse dårligere end på en almindelig tandbro. Fordelen er, at den er billigere at fremstille, og der skal ikke fjernes ret meget tand af nabotænderne.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere