x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Hvidt smil med tandblegning

Hos Tandlægerne Spentrup tilbyder vi hjemmeblegning med specielfremstillede blegeskinner, der passer præcist til dit tandsæt. Ved en hjemmeblegning lysnes dine tænder generelt og løsningen opfylder alle de skarpe lovkrav, der stilles til hjemmeblegning. En hjemmeblegning med rådgivning og kontrol af din tandlæge er en sikker behandling der sikrer dig et flot og holdbart resultat.

Ultradent er en af verdens førende producenter af blegegel, og her på klinikken anvender vi udelukkende deres produkt Opalescence.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandblegning
  • Måling af tandfarve inden start
  • Aftryk til blegeskinner
  • Fremstilling af gibsmodeller og individuelle blegeskinner
  • Udlevering af blegeskinner og instruktion i brug

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Hvide tænder med tandblegning

Hvis man ønsker lysere tænder, er en tandblegning en oplagt mulighed. Der findes to former for tandblegning:

  • hjemmeblegning af tænderne med en skinne, der er individuelt fremstillet til dit tandsæt.
  • intern blegning af tænder, der er blevet misfarvede efter en rodbehandling eller et slag mod tanden.
Vi åbner igen på mandag:
07:45 - 17:00
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
Hvordan virker tandblegning?
Misfarvninger kan sidde både udenpå tænderne og længere inde i tanden i mikroskopiske porøsiteter og sprækker. De skyldes farvestoffer, der aflejres med tiden. Vores blegegel virker ved, at de aktive virkestoffer frigør iltpartikler, der nedbryder farvestofferne. De farvestoffer, der sidder i de dybere dele af tanden, kan kun bleges ved brug af blegegel, og kan således ikke pudses væk. Resultatet er til gengæld lysere tænder og et flottere smil.
Kan alle få foretaget en tandblegning?
Hos os er en tandblegning en sikker og forudsigelig behandling. Behandlingstiden for en tandblegning kan variere, da tænder er forskellige. Til forundersøgelsen vil vi tale med dig om dine forventninger til behandlingens resultat og den endelige farve på tænderne, og vurdere, hvad der er teknisk muligt. Der skal inden behandlingen tages højde for, at kroner, broer, facader og fyldninger ikke bleges. Tal med din tandlæge eller tandplejer om blegning, og om, det kan være en løsning for dig. Se evt. mere på www.opalescence.com/dk – her kan du finde eksempler på, hvad der er muligt, samt yderligere beskrivelser af behandlingen.
Intern blegning af en tand
Efter en rodbehandling kan en tand blive misfarvet, hvilket skyldes, at farvestoffer fra blødning inde i tanden kan trænge ud i tanden og misfarve den – ofte i en grålig, blålig eller brunlig nuance. Dette er naturligvis generende, og mange mister lysten til at smile, når de er flove over en eller flere tænder. Vi kan i mange tilfælde lysne tanden ved at blege den indefra. Dette er en skånsom procedure, hvor vi fjerner lidt af den gamle rodbehandling i toppen, hvorefter der ilægges et blegemiddel i tandens hulrum og lukkes til med en midlertidig fyldning. Behandlingen kræver oftest flere besøg på klinikken, inden den interne blegning er færdig. Interne blegning er ofte den endelige behandling, hvis tanden i øvrigt er intakt. Det kan være nødvendigt med en ny krone eller facade, hvis tanden i forvejen er forsynet med dette. Dog vil denne kunne laves langt flottere end før, da grundfarven i tanden nu er mere naturlig. Din tandlæge kan fortælle, om intern blegning er den rette løsning for dig.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 70 404 587
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere