x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Hvidt smil med tandblegning

– få naturligt lyse tænder og et flot smil

Prøv vores tandblegning derhjemme med specialfremstillende blegeskinner, som er skræddersyet til dine tænder. Ved at benytte hjemmeblegning kan du lysne dine tænder på måde, der opfylder alle gældende krav. Med rådgivning og tilsyn fra din tandlæge er hjemmeblegning en sikker metode, der resulterer i et smukt og holdbart resultat.

Vi benytter udelukkende blegegel fra Opalescence produceret af Ultradent, som er en af verdens førende producenter.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandblegning
  • Måling af tandfarve inden start
  • Aftryk til blegeskinner
  • Fremstilling af gibsmodeller og individuelle blegeskinner
  • Udlevering af blegeskinner og instruktion i brug
Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
hjerte
Dedikeret behandlerteam

Er du tilfreds med farven på dine tænder?

Hvis du ønsker lysere tænder, er tandblegning en oplagt mulighed. Vi tilbyder to forskellige metoder til tandblegning:

  1. Hjemmeblegning: Dette indebærer brugen af en individuelt tilpasset blegeskinne, der passer perfekt til dit tandsæt.
  2. Intern blegning: Dette anvendes på tænder, der er blevet misfarvede som følge af rodbehandling eller traumer.

 

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
Hvordan virker tandblegning?
Misfarvninger kan sidde både udenpå tænderne og længere inde i tanden i mikroskopiske porøsiteter og sprækker. De skyldes farvestoffer, der aflejres med tiden. Vores blegegel virker ved, at de aktive virkestoffer frigør iltpartikler, der nedbryder farvestofferne. De farvestoffer, der sidder i de dybere dele af tanden, kan kun bleges ved brug af blegegel, og kan således ikke pudses væk. Resultatet er til gengæld lysere tænder og et flottere smil.
Kan alle få foretaget en tandblegning?
Hos os er en tandblegning en sikker og forudsigelig behandling. Behandlingstiden for en tandblegning kan variere, da tænder er forskellige. Til forundersøgelsen vil vi tale med dig om dine forventninger til behandlingens resultat og den endelige farve på tænderne, og vurdere, hvad der er teknisk muligt. Der skal inden behandlingen tages højde for, at kroner, broer, facader og fyldninger ikke bleges. Tal med din tandlæge eller tandplejer om blegning, og om, det kan være en løsning for dig. Se evt. mere på www.opalescence.com/dk – her kan du finde eksempler på, hvad der er muligt, samt yderligere beskrivelser af behandlingen.
Intern blegning af en tand
Efter en rodbehandling kan en tand blive misfarvet, hvilket skyldes, at farvestoffer fra blødning inde i tanden kan trænge ud i tanden og misfarve den – ofte i en grålig, blålig eller brunlig nuance. Dette er naturligvis generende, og mange mister lysten til at smile, når de er flove over en eller flere tænder. Vi kan i mange tilfælde lysne tanden ved at blege den indefra. Dette er en skånsom procedure, hvor vi fjerner lidt af den gamle rodbehandling i toppen, hvorefter der ilægges et blegemiddel i tandens hulrum og lukkes til med en midlertidig fyldning. Behandlingen kræver oftest flere besøg på klinikken, inden den interne blegning er færdig. Interne blegning er ofte den endelige behandling, hvis tanden i øvrigt er intakt. Det kan være nødvendigt med en ny krone eller facade, hvis tanden i forvejen er forsynet med dette. Dog vil denne kunne laves langt flottere end før, da grundfarven i tanden nu er mere naturlig. Din tandlæge kan fortælle, om intern blegning er den rette løsning for dig.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere