x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Om Tandlægerne Spentrup

Første besøg på klinikken
Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt. At vælge behandler er et spørgsmål om kemi og tillid. Vi har respekt for at du måske har svært ved at komme til tandlæge.

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Hvis du tager medicin må du meget gerne skrive navne og dosis ned til os.

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. helbredskort, hvis du får tilskud til tandbehandling.

Hos Tandlægerne Spentrup tilbyder vi altid den mest optimale løsning i forhold til den enkeltes ønsker og formåen. Vi tilbyder vores patienter den bedste tandbehandling til en konkurrencedygtig pris. Vi går aldrig på kompromis med fagligheden og kan løse alle opgaver. For os er det vigtigt, at alle føler sig velkommen og kan mærke det gode arbejdsmiljø, som vi har på klinikken. Vi har nyeste udstyr pakket ind i hyggelige rammer.

FINANSIERING
Vi kan i samarbejde med SPARXPRESS tilbyde en attraktiv finansiering.
Læs mere
PRISOVERSIGT
Mange priser fast sat af sygesikringen, du kan se vores priser her.
Læs mere
24
AKUT TANDPINE
Vi prioriterer højt
at kunne hjælpe
dig hurtigst muligt.
Kontakt os
VORES TRE NØGLEORD
Vi arbejder konstant efter de tre nøgleord; kvalitet, tryghed og professionalisme.
Læs mere