x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Om tandklinikken

Velkommen til Danmarks måske hyggeligste tandklinik

– første besøg hos os

Ved dit første besøg afsætter vi ekstra tid til at lære dig og dine tænder grundigt at kende. Du bliver modtaget af en af vores tandlæger, og der vil være god tid til at snakke om dine forventninger og behov. Det er også en mulighed for, at du kan lære os at kende. At vælge en tandlæge handler i høj grad om kemi og tillid, og vi forstår, at det kan være udfordrende for nogle at besøge tandlægen.

 

Kom gerne i god tid

Du må meget gerne komme 10 minutter før din aftalte tid, så vi kan registrere dine oplysninger i vores journalsystem. Hvis du tager medicin, bedes du notere navnene og dosis til os.

For at sikre en effektiv og korrekt registrering, beder vi dig medbringe gyldigt sundhedskort samt eventuelle helbredskort, hvis du er berettiget til tilskud til tandbehandling.

godkendt
Skræddersyet plan
briller
Høj faglighed
hjerte
Tid til dig

Den optimale løsning for dig

Vi stræber altid efter at tilbyde den optimale løsning, der passer til dine individuelle ønsker og behov. Du får altid den bedste tandbehandling til konkurrencedygtige priser, og vi går aldrig på kompromis med vores faglige standarder. Vi ønsker, at alle føler sig velkomne og kan mærke den hyggelige atmosfære, der kendetegner vores klinik.

Vores mål er, at dit besøg hos os ikke kun er et tandlægebesøg, men en behagelig oplevelse fra start til slut. Vores topmoderne udstyr er omgivet af indbydende omgivelser, så du kan føle dig afslappet og tryg under dit besøg. Vi tror på at en behagelig atmosfære bidrager til en positiv tandlægeoplevelse.

Så uanset om du besøger os for en almindelig kontrol, en kosmetisk tandbehandling eller en mere omfattende tandbehandling, kan du være sikker på, at du modtager den højeste kvalitet af tandpleje i en venlig og indbydende atmosfære.

FINANSIERING
Vi kan i samarbejde med SPARXPRESS tilbyde en attraktiv finansiering.
Læs mere
PRISOVERSIGT
Mange priser fast sat af sygesikringen, du kan se vores priser her.
Læs mere
24
AKUT TANDPINE
Vi prioriterer højt
at kunne hjælpe
dig hurtigst muligt.
Kontakt os
VORES TRE NØGLEORD
Vi arbejder konstant efter de tre nøgleord; kvalitet, tryghed og professionalisme.
Læs mere