x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Tandimplantater udført af kæbekirurg

– få nye flotte og funktionelle tænder

Få en eller flere tænder erstattet med et stærkt og funktionelt tandimplantat. Et tandimplantat kan bedst beskrives som en kunstig rod, der vokser fast i kæbeknoglen. Implantatet er meget vævsvenligt, og dets overflade stimulerer vækst af ny knogle omkring det. På den måde vokser det rigtig godt fast i knoglen.
Flere undersøgelser har kåret Straumann implantater som et af verdens bedste systemer, og på klinikken anvender vi kun de anerkendte implantater med livstidsgaranti fra Straumann.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandimplantat
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Smertefri isættelse af implantat(er) under lokalbedøvelse
  • Aftryk efter heling på 2-6 mdr.
  • Krone/bro sættes på

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Tandimplantater i Randers N

Hvornår anvendes de?
Implantater anvendes som en æstetisk flot, stærk og fastsiddende erstatning, hvis du har mistet en eller flere tænder. Protesebrugere kan få isat implantat, hvor der påsættes et tryklås-system, der gør, at en løs protese kan komme til at sidde fast igen. På klinikken har vi stor erfaring med implantatbehandling, og vi modtager henvisninger fra både tandteknikere og andre tandlæger.

Hvis du mangler flere tænder, kan det være en løsning at få lavet en fastsiddende bro, der fastgøre på flere implantater. Billedet viser 2 implantater, der fastgør en bro, som erstatter 3 tænder.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 16:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
Erstatning af manglende tænder
Når tænder fjernes:

• De tilbageblivende tænder bliver hårdere belastet, og er derved i risiko for overbelastning.
• Udgifterne til behandling af de resterende tænder øges oftest
• Levetiden for de tilbageværende tænder, fyldninger og kroner nedsættes ofte pga. overbelastning og slid.
• Tandstillingen af de tilbageværende tænder bliver ustabil og tænderne kan flytte sig.
• Kæbeknoglen vil nedbrydes. Dette kan over tid give kosmetiske forandringer og gøre det svært at erstatte de tabte tænder på et senere tidspunkt. Knoglen svækkes desuden, når den svinder ind.
• Tyggefunktionen og for manges vedkommende også livskvaliteten forringes.

Som patient kan du med fordel gå på opdagelse på Straumanns lærerige hjemmeside, og læse om implantatbehandling.
Implantatsystemer
Der er i dag mange implantatsystemer på markedet og mange tilbud på billige implantatløsninger i ind- og udland. Konkurrencen er hård, og flere producenter forsvinder pludselig fra markedet, hvis de er i økonomiske problemer, eller hvis deres produkter med tiden viser fejl og mangler. Hvis du har fået isat sådan et implantat, risikerer du, at hele behandlingen skal omlaves. De fleste af de billige implantatbehandlinger, der udføres i både Danmark og udlandet, er fra mindre leverandører, der også er villige til at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Derudover anvendes der ved billige implantatbehandlinger ofte fræsede kopikomponenter, der ifølge flere undersøgelser har en dårligere præcision og dårligere overlevelse over tid. Så kvalitet, sikkerhed og pris hænger sammen. Her på klinikken anvender vi udelukkende implantater og tilhørende dele af høj kvalitet fra det schweiziske firma Straumann, der er et af verdens største producenter af implantater, og som har de mest veldokumenterede og testede materialer. Desuden stiller de livsvarig garanti på materialerne. Det gælder din sikkerhed, og vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Selvom vi ikke tilhører den voksende gruppe af discount tandlæger, er vi stadig konkurrencedygtige når det gælder prisInden vi kan afgøre, om en implantatbehandling er en løsning for dig, skal vi lave en forundersøgelse, der indebærer en klinisk undersøgelse, hvor der tages relevante røntgenbilleder, og hvor vi spørger ind til dit generelle helbred, medicinforbrug – og hvor vi taler om de mulige løsninger for dig, og giver dig et skriftligt prisoverslag og behandlingsplan. Det er naturligvis vigtigt for os, at du kender tidshorisont og pris på behandlingen, inden den påbegyndes.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere