x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Tandimplantater udført af kæbekirurg i Randers

– genopret dit smil med smukke og velfungerende tænder

Hvis du har brug for at erstatte en eller flere tænder, kan et tandimplantat være den ideelle løsning. Et tandimplantat fungerer som en kunstig rod, der integreres naturligt i kæbeknoglen. Dets vævsvenlige natur og overflade fremmer væksten af ny knogle omkring implantatet, hvilket sikrer en solid forankring i knoglen. Vi bruger udelukkende anerkendte implantater fra Straumann, der har fået international anerkendelse som et af verdens førende implantatsystemer. Disse implantater leveres med en livstidsgaranti.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandimplantat
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Smertefri isættelse af implantat(er) under lokalbedøvelse
  • Aftryk efter heling på 2-6 mdr.
  • Krone/bro sættes på

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Tandimplantater i Randers N

Hvornår anbefales implantater?

  1. Erstatning af mistede tænder: Implantater fungerer som en æstetisk flot, stærk og fastsiddende erstatning for tænder, der er gået tabt
  2. Stabilisering af proteser: For protesebrugere giver implantater mulighed for at opnå en mere sikker og stabil løsning ved brug af et tryklås-system til fastgørelse af protesen.
  3. Fastgørelse af broer: Implantater kan bruges til at fastgøre broer, der erstatter flere mistede tænder. For eksempel viser billedet brugen af 2 implantater til at fastgøre en bro, der dækker 3 tænder.

Vi har stor erfaring med implantatbehandling og modtager henvisninger fra tandteknikere og andre tandlæger.

Erstatning af manglende tænder
Når tænder fjernes:

• De tilbageblivende tænder bliver hårdere belastet, og er derved i risiko for overbelastning.
• Udgifterne til behandling af de resterende tænder øges oftest
• Levetiden for de tilbageværende tænder, fyldninger og kroner nedsættes ofte pga. overbelastning og slid.
• Tandstillingen af de tilbageværende tænder bliver ustabil og tænderne kan flytte sig.
• Kæbeknoglen vil nedbrydes. Dette kan over tid give kosmetiske forandringer og gøre det svært at erstatte de tabte tænder på et senere tidspunkt. Knoglen svækkes desuden, når den svinder ind.
• Tyggefunktionen og for manges vedkommende også livskvaliteten forringes.

Som patient kan du med fordel gå på opdagelse på Straumanns lærerige hjemmeside, og læse om implantatbehandling.
Implantatsystemer
Der er i dag mange implantatsystemer på markedet og mange tilbud på billige implantatløsninger i ind- og udland. Konkurrencen er hård, og flere producenter forsvinder pludselig fra markedet, hvis de er i økonomiske problemer, eller hvis deres produkter med tiden viser fejl og mangler. Hvis du har fået isat sådan et implantat, risikerer du, at hele behandlingen skal omlaves. De fleste af de billige implantatbehandlinger, der udføres i både Danmark og udlandet, er fra mindre leverandører, der også er villige til at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Derudover anvendes der ved billige implantatbehandlinger ofte fræsede kopikomponenter, der ifølge flere undersøgelser har en dårligere præcision og dårligere overlevelse over tid. Så kvalitet, sikkerhed og pris hænger sammen. Her på klinikken anvender vi udelukkende implantater og tilhørende dele af høj kvalitet fra det schweiziske firma Straumann, der er et af verdens største producenter af implantater, og som har de mest veldokumenterede og testede materialer. Desuden stiller de livsvarig garanti på materialerne. Det gælder din sikkerhed, og vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Selvom vi ikke tilhører den voksende gruppe af discount tandlæger, er vi stadig konkurrencedygtige når det gælder prisInden vi kan afgøre, om en implantatbehandling er en løsning for dig, skal vi lave en forundersøgelse, der indebærer en klinisk undersøgelse, hvor der tages relevante røntgenbilleder, og hvor vi spørger ind til dit generelle helbred, medicinforbrug – og hvor vi taler om de mulige løsninger for dig, og giver dig et skriftligt prisoverslag og behandlingsplan. Det er naturligvis vigtigt for os, at du kender tidshorisont og pris på behandlingen, inden den påbegyndes.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere