x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Tandkroner og tandbroer

– stærk og funktionel løsning

Hos Tandlægerne Spentrup tilbyder vi stærke og funktionelle løsninger med tandkroner, -facader og -broer. Vi anvender udelukkende de bedste og mest anerkendte materialer, som sikrer dig et gennemført og langtidsholdbart resultat.

Hvad enten du har brug for en enkelt krone, en kosmetisk facadebehandling eller en større rekonstruktion, kan vi hjælpe dig. Kontakt tandklinikken på tlf. 86 47 76 77 og få professionel hjælp til at få genskabt et stærkt bid.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandkroner
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Bedøvelse, justering af tand til krone, aftryk og midlertidig plastkrone
  • Fremstilling på laboratorie
  • Påsætning af krone ca. 2-3 uger efter

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Tandkroner hos Tandlægerne Spentrup

En tandkrone er en af de flotteste og stærkeste løsninger, der kan laves til en tand. Uden at gå på kompromis med kvaliteten, er vi konkurrencedygtige på prisen – mange klinikker markedsfører sig i dag aggressivt med meget lave priser på kroner og broer, der senere viser sig ikke alligevel at være så billige, når der tilkommer ekstra udgifter til en midlertidig krone og måske endda påsætning af den endelige krone.

Hos os får du altid en pris, der er inklusiv en midlertidig plastkrone og cementering af den endelige krone.

Vi åbner igen på mandag:
Klinik: 07:45 - 17:00
Telefon: 07:45 - 15:30
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
Hvad er en tandkrone?

En krone kan beskrives som en laboratoriefremstillet skal, der limes på den naturlige tand. En krone styrker tanden, og da man i dag kan lave meget naturtro kroner, gør det også tanden flottere. Flere og flere kroner laves i dag ud fra moderne computer-teknologi, en teknologi, vi på klinikken er uddannet i, så vi kan ud fra dit behov vælge det rigtige materiale og laboratorium.

Hvornår er kronebehandling nødvendigt?
Rodbehandlede tænder – en rodbehandlet tand udtørrer, og bliver meget skrøbelig. Risikoen for en fraktur, hvor tanden i værste fald mistes, er ret stor, hvis tanden ikke bliver kronebehandlet. Statistikker viser, at 20 % af alle rodbehandlede tænder, der ikke er kronebehandlede, mistes i løbet af de første 5 år – især kindtænder uden en krone er i risiko for dette, eftersom de bære den største belastning i tandsættet.
Når tandsættet generelt er nedslidt
Hvis tænderne er meget slidte og ødelagte, bruges kroner til at opbygge et ”nyt bid”. Vha. gipsmodeller og computerteknologi kan det gamle bid analyseres, og en kronebehandling planlægges – på denne måde opnås et flot kosmetisk resultat og en rigtig god tyggefunktion.
Når et nyt smil skal skabes
Som regel bruges hér porcelænskroner, der tillader lyset at skinne igennem og derfor til forveksling ligner en naturlig tand. Tænder, der er misfarvede, slidte eller tænder med caries kan komme til at se nye og flotte ud med kroner fremstillet i porcelæn. Øjnene og smilet er jo det første, man lægger mærke til hos en person, og derfor et det vigtigt, at man har lyst til at smile og vise sine tænder. På klinikken har vi stor erfaring i kosmetisk tandbehandling med kroner og porcelænsfacader.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere