x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Slip af med tandlægeskræk

– vi er her for dig, ikke kun dine tænder

Mange nye patienter fortæller om tidligere dårlige oplevelser med tandlæger. For mange har det udviklet sig til en decideret frygt for tandlægebesøg, ofte kaldet “tandlægeskræk.” Vi oplever gentagne gange en enorm lettelse hos de patienter, der har forsømt deres regelmæssige tandeftersyn i en længere periode, når de gennemgår den første undersøgelse.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandlægeskræk
 • Snak om forventninger samt hvordan vi kan hjælpe dig
 • Eventuelt behandlingsplan
 • Smertefri behandling i dit tempo – hvis nødvendigt overhovedet
 • Regelmæssige eftersyn og tandrens

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
hjerte
Dedikeret behandlerteam

Hvad er tandlægeskræk?

For mange er det et emne, der er omgivet af tabu og skam, hvilket ofte afholder dem fra at dele deres bekymringer med andre. Mange føler sig utilpasse og skuffede over sig selv for at have disse følelser, og den rationale og fornuftige side af deres sind insisterer på, at det er ubegrundet at føle på den måde. Men de dybere lag af bevidstheden husker tidligere ubehagelige oplevelser og siger noget andet. Følelser kan være svære at kontrollere.

Jo længere tid der går, desto mere intens bliver angsten for et tandlægebesøg. Vi opfordrer stærkt til at komme afsted, for en almindelig tandundersøgelse medfører ikke ubehag. Tværtimod giver den dig indsigt i tilstanden af dine tænder og mund. Vi har desuden erfaret, at vished om tændernes tilstand samt en skræddersyet behandlingsplan kan hjælpe med at genoprette din tillid til tandlægen.

Når du åbner op om din tandlægeskræk hos os, er du i trygge hænder. Vi har hjulpet utallige patienter med at overvinde deres angst, og mange af dem har anbefalet vores omsorgsfulde og støttende tilgang til andre, der søger lindring.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 16:00
Telefon: 07:45 - 15:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
Få hjælp til tandlægeskræk

Når du lider af tandlægeskræk, er det vigtigt at forstå, at du ikke er alene. Mange patienter har tidligere dårlige oplevelser hos deres tandlæge, hvilket kan udvikle sig til en udbredt tandlægeskræk. Vi er her for dig og ønsker at hjælpe dig med at overvinde din tandlægeskræk.

Forberedelse og indledende samtale

 • Fortæl du lider af tandlægeskræk allerede ved tidsbestillingen
 • I fællesskab identificér vi angstens oprindelse og udløsere ved første besøg
 • Vi skræddersyr et individuelt behandlingsforløb, så du kan få så positive besøg som muligt

Vigtigheden af at behandle tandlægeskræk

Forskning har vist, at tandlægeskræk ofte påvirker livskvaliteten, selvværdet og den generelle tandsundhed, hvilket kan have en negativ indvirkning på din generelle helbredstilstand. Derfor er det vigtigt at tage skridtet til at overvinde denne angst, og vores team har stor erfaring med at hjælpe folk med tandlægeskræk.

Det første skridt mod helbredelse er at bestille en tid på vores klinik. Vi forstår, at dette kan være en udfordrende opgave for dig, men vores venlige receptionister er her for at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Tid til handling

 • Bestil en tid, så står vi klar til at hjælpe
 • Overvind trangen til aflysning – en vigtig skridt i at overvinde tandlægeskræk
 • Respekter den planlagte tid – så bliver det nemmere med de efterfølgende tider
 • Fortæl os om din angst samt dine forventninger til os
 • Efter en grundig undersøgelse få du en behandlingsplan, information om omkostninger og vejledning gennem behandlingsprocessen

Mange patienter føler en enorm lettelse efter den indledende undersøgelse. De opdager, at deres bekymringer om omfanget og omkostningerne af tandbehandling ofte er ubegrundede. Vi tilbyder skræddersyede økonomiske planer og behandlingsmuligheder, der passer til dine behov og tidshorisont.

Ved at overvinde din tandlægeskræk kan du genoprette din tands sundhed og genvinde selvtillid og livskvalitet. Vi er her for at støtte dig i hele processen og hjælpe dig med at opnå et smukt og sundt smil.

Behandling af tandlægeskræk

Når selve behandlingen begynder, tilbyder vi beroligende og smertefri procedurer, der inkluderer:

 • Beroligende tabletter: Dette alternativ giver dig en behagelig oplevelse og mindsker behovet for fuld narkose. Det er ikke alene billigere, det er også forbundet med meget færre risici.
 • Smertefri bedøvelse: At modtage en tandbehandling bør ikke forårsage smerte. Vi er erfarne i at lægge bedøvelser grundigt og bruger overfladebedøvelse først for at minimere ubehag.
 • Omfattende information: Under behandlingen informerer vi dig om de trin, vi udfører – hvis du ønsker det. Dette er især gavnligt for dem, der ønsker at forstå, hvad der sker, da det kan mindske følelsen af at miste kontrol.
 • Tryghed: Vi prioriterer, at du føler dig i gode hænder gennem hele behandlingsprocessen. Vores erfarne team sikrer, at du får en omsorgsfuld og professionel behandling.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere