x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Slip af med tandlægeskræk

– vi er her for dig og ikke kun dine tænder

Rigtig mange nye patienter kan fortælle om tidligere dårlige oplevelser hos deres tandlæge. Og for mange har det udviklet sig til en angst for at gå til tandlæge, populært kaldet ”tandlægeskræk”.
Hos Tandlægerne Spentrup oplever vi gang på gang en kæmpe lettelse hos de patienter, som har forsømt deres regelmæssige tandeftersyn i en længere periode, når de har fået foretaget den indledende undersøgelse.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 47 76 77
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandlægeskræk
  • Snak om forventninger samt hvordan vi kan hjælpe dig
  • Eventuelt behandlingsplan
  • Smertefri behandling i dit tempo – hvis nødvendigt overhovedet
  • Regelmæssige eftersyn og tandrens

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Hvad er tandlægeskræk?

For mange er det tabubelagt og flovt, hvorfor de ikke deler det med andre. Mange er sure på sig selv over, at de har det sådan, og den rationelle og fornuftige side af deres bevidsthed fortæller, at det er noget pjat at have det sådan. Men den dybere del af bevidstheden glemmer ikke fortidens ubehagelige oplevelser, og siger derfor noget andet. Og følelser kan være svære at styre!

Jo længere tid der går, jo mere angst bliver man for sit besøg hos tandlægen. Vi kan kun opfordre til at komme afsted, tandeftersynet giver ingen ubehag, men til gengæld overblik over din tænder og munds tilstand samt hvordan en skræddersyet behandlingsplan kan genskabe din tillid til tandlægen – hvis der er behov for en behandlingsplan overhovedet.

Når du fortæller os om din angst for at komme til tandlæge, tager vi dig meget seriøst – og vi modtager mange henvisninger fra andre patienter, som vi har hjulpet af med deres angst.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 15:00
Telefon: 07:45 - 14:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Få hjælp til tandlægeskræk

Det er en stor hjælp for os, at du, allerede når du bestiller tid på klinikken, fortæller om din angst, så vi kan være forberedte og sætte ekstra god tid af til en god snak når du kommer hos os første gang. Det er vigtigt, at vi ved, hvorfra din angst stammer, og hvad der udløser den, hvis du selv er klar over det. Derefter taler vi om, hvad vi kan gøre, for at dit besøg hos os bliver så godt som muligt. Undersøgelser viser, at tandlægeskræk ofte er forbundet med nedsat livskvalitet, lavere selvværd, dårligere tandsundhed og som følge af dette; et generelt dårligere helbred. Så det er vigtigt, at din tandlægeskræk bliver behandlet, og vi har stor erfaring med at behandle folk med tandlægeskræk.

Det hele starter med, at du bestiller en tid på klinikken, hvilket for mange er lettere sagt end gjort. Ring og få en snak med en af de søde receptionister eller send os en mail.

Når tiden for dit besøg nærmer sig, vil du sandsynligvis ubevidst begynde at lede efter undskyldninger for at ringe afbud til aftalen. Her er det vigtigt, at du holder fast i aftalen – både for din egen skyld, da mange oplever, at det efterfølgende bliver sværere og sværere at møde op til en aftalt tid – og selvfølgelig også af respekt for os, som gerne vil hjælpe dig til at få en god oplevelse på klinikken, og derfor sætter god tid af til en snak – ved snakken vil vi gerne høre om din angst og om dine forventninger til os. Herefter laver vi en undersøgelse og en efterfølgende behandlingsplan, hvad det koster og om, hvordan du nemmest kommer igennem behandlingen.

Mange føler det efterfølgende som en kæmpe lettelse, at de nu har fået foretaget den indledende undersøgelse. De har måske været nervøse for, hvor omfattende og dyrt, det ville blive, og ofte viser det sig ikke at være tilfældet. Vi skræddersyr en behandlingsplan til dig, både økonomisk og i forhold til, hvordan du får behandlingen udført bedst muligt, og hvad tidshorisonten er.

 

Behandling for tandlægeskræk

Når du skal i gang med selve behandlingen, har vi på klinikken rigtig god erfaring med en beroligende tablet samt selvfølgelig en grundig bedøvelse.

Beroligende tablet inden behandling: Mange savner muligheden for behandling med brug af lattergas. Vi har stor erfaring i at gennemføre behandling af patienter, der ellers insisterede på behandling i fuld narkose på denne måde. Det er ikke alene billigere, det er også forbundet med meget færre risici.

Smertefri behandling: Det må ikke gøre ondt at få foretaget tandbehandling ! Vi er rigtig gode til at lægge bedøvelse, og bruger overfladebedøvelse først, så du stort set ikke kan mærke noget til selve bedøvelsen.

God information undervejs – hvis du ønsker det, forklarer vi, hvad vi laver under behandlingen. Mange har følelsen af, at miste kontrollen under behandlingen, og dette kan forværre tandlægeangsten. God information, ro og tålmodighed hjælper rigtig mange patienter med tandlægeangst.

Og naturligvis følelsen af at være i gode hænder, hvilket vi kan garantere, at du er.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient hos Tandlægerne Spentrup.
Læs mere
24
Nuværende patient?
Ring på 86 47 76 77
eller kontakt os her.
Kontakt os
gris
Finansiering?
Vi samarbejder
med SPARXPRES
Læs mere
Tandlægeskræk?
Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk.
Læs mere